2014-01-22 09:08:37• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Oroszlán - Igen jó napra számíthat

Napi horoszkóp január 22-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

Végre egy boldog, és nyugalmas napja lehet. Csak feledje el végre a munkát! Vszont ne feledkezzen meg a szeretteiről! Főleg ne egy aktuális évfordulóról, vagy régi ígéretről. Ideje beváltani tettekre a szavakat!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

A világ változik, és ez a változás még önt sem kerüli el, akármilyen megrögzött konzervatív. Hiába próbál meg ragaszkodni, ahhoz ugyanakkor változtatnia is kell. A megújulást joggal várja el öntől a kedvese is.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

Boldog és melegséggel teli napra számíthat. A kedvesével régi érzéseket élhet át újra: mintha csak megállt volna az idő. Ne bízzon semmit a véletlenre, vigye el őt egy régi kedves helyükre! A fiatalság is visszatér szívébe.

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

Bizonytalan, de csak azért mert folyton a külvilágnak akart megfelelni. Kövesse inkább azt a bizonyos belső hangot: ma biztosan számíthat rá, főleg, ha meditációval kezdi a napot. A 936 Hz-es módszert ajánlom önnek.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

Igen jó napra számíthat. Lelkes és energikus, de azért ezt ne csak a munkára fordítsa. A házimunka is megvárja: kicsit próbáljon meg több időt szentelni a családjának. Ők sem bánják, ha ma nem az étkezéseké lesz a fő szerep.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

Minél kellemesebb környezetben tölti ezt a napot, annál zavartalanabb lesz. A zajos, hangos helyek most nem igazán vonzzák. A kellemes zenét, vagy a természet csendjét vágyja inkább. Az ég madarai is várják: etesse meg őket!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

Az utóbbi időben talán kissé túl sokat is vállal magára. Pedig volna rá lehetősége, hogy megosszon másokkal is feladatokat, a házimunkát. És ezzel végül is velük is jót tesz: a gyermekeit is például felkészítheti a nagybetűs életre.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

Ha már nem tud lakatot tenni a szájára, akkor legalább arra ügyeljen, hogy ne bántsa meg legalább azt, akit szeret. Bármennyire jogos is a kritika, az adott helyzethez ön épp annyira hozzájárult, mint az illető, akit vádol.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

Ha utazásra készül, akkor ne feledje otthon a családtagjait sem. Ha megint csak magára gondol, az végképp szakadáshoz vezethet, de legalábbis jogos nehezteléshez. Mindenkinek szüksége van a friss levegőre, a változatosságra.

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

Talán úgy érzi, nem képes már minden kötelessége teljesítésére. Igaz lehet, és ez esetben mérlegelnie kell, hogy mi is az a feladat, amit ideje lenne másra átruházni. Az ambíció most ellentétben áll a családdal. Mi a fontosabb?

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

A karrier és a család kerülhet ma zavarba ejtő konfliktusba az ön életében. Nehéz ma még jó döntést hoznia, beszéljen, hagyja mérlegelni a dolgokat. Holnapra már minden tisztábban fog látszani, és könnyebb lesz a döntéshozatal is.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

Nem kellene minden apróságon felidegesítenie magát. A szüleivel való kapcsolata is akkor javulhat, ha ad egy kis időt és távolságot. Ez, persze nem is csak magán múlik. Próbáljon meg szót érteni a családjával, hiszen szereti őket.

Napi horoszkóp
Astronet.hu

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: